Piskóta:
10 tojás sárgáját, 10 evőkanál cukorral kikeverni. 10 tojás fehérjét felverni. Ezeket összekavarni. Fokozatosan hozzá keverünk 8 evőkanál rizslisztet és 2 evőkanál kakaót.
Lisztezett (Glutenix Fehér Kenyér Sütőkeverék) és margarinozott (Vénusz laktózmentes sütőmargarin) tepsibe önteni. Előmelegített sütőben sütni.
Tepsi mérete: 36 x 30 cm
Túrókrém:
1 csomag (250 g) Vénusz laktózmentes sütőmargarint, 10 dkg porcukorral kikeverni.
540 g Tesco Free Froom laktózmentes túró (3 db), 1 csomag vaníliás cukorral kikeverni. Ezeket összekeverni és a piskóta tetejére kenni.
Teteje:
6 dl Mirinda narancs üdítő, 3 csomag Vanília ízű Puding Dr Oetker Eredeti, 1 evőkanál zselatin. Ezt összefőzni és ha kihűlt, rákenni a túró töltelékre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.