Piskóta:
5 tojás, 5 evőkanál cukor, 5 evőkanál rizsliszt.
Elkészítés:
5 tojás sárgáját, 5 evőkanál cukorral kikeverni. 5 tojás fehérjét habbá verni. Ezeket összekeverni, majd hozzáadunk 5 evőkanál rizslisztet. Vénusz Laktózmentes sütőmargarinnal kikent, lisztezett tortaformába tenni és előmelegített sütőben sütni.
Palacsinta:
20 dkg GM Palacsintapor Mester Család (1 csomag)
2 tojás
2 dl laktózmentes tej (Mizo)
3 dl szóda víz
4 evőkanál cukor
Olaj a sütéshez
Töltelék:
3 csomag Vanília Puding Dr. Oetker Eredeti
1 csomag 200g-os GM Csokoládé ízű Pudingpor (Mester Család)
A pudingokat laktózmentes tejjel (Mizo) megfőzni, ízlés szerint cukorral ízesíteni.
Palacsintába cukrozott kakaó
Tetejére:
1 doboz földieper
3 csomag Haas Natural Piros tortazselé 11g/db (össz: 33g)
Összeállítás:
A piskótára rásimítjuk a vanília pudingot, erre csiga alakban, körkörösen ráhelyezzük a kakaóval töltött palacsintákat és rásimítjuk a csokoládé pudingot. Megszórjuk földieperrel és ráöntjük a zselatint. Hűtőbe rakni, hogy dermedjen.