2014. február 1., szombat

Tojásos kelkáposzta



Hozzávalók:

1 közepes fej kelkáposzta, 10 dkg margarin, 8 tojás, 4 dl tejföl, 3 evőkanál GM zsemlemorzsa (Mester Család), só, bors.

Elkészítés:

A kelkáposztát leveleire szedni és csíkokra felaprítani. Sós vízben megfőzni, majd leszűrni. Egy tepsit kikenni 10 dkg margarinnal, megszórni 3 evőkanál zsemlemorzsával és bele tesszük a kelkáposztát. Összekeverni a 8 tojást, a 4 dl tejfölt, sóval borssal ízesíteni, és ezt a kelkáposztára önteni. Sütőben sütni. Ha kihűlt, felszeletelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.