2014. április 8., kedd

Mese almás





Hozzávalók
50 dkg Glutenix Fehér Kenyér sütőkeverék
20 dkg Naturbit lisztkeverék
20 dkg laktózmentes Vénusz sütőmargarin
2 dl laktózmentes tejföl (Spar Free From)
1 csomag Dr. Oetker sütőpor
1 dl laktózmentes tej (Mizo)
20 dkg cukor
1 csipet só
1 tojás

Összegyúrni, hogy nyújtható legyen. Két egyenlő részre osztjuk. Az egyik lapot elnyújtani és margarinos, lisztezett tepsibe tenni. Megtöltjük a töltelékkel. A másik lapot elnyújtani és rátenni a töltelékre. Villával megszurkálni, tojással megkenni. Előmelegített sütőben sütni. 
Tepsi méret: 31x36 cm 

Töltelék
1 kg reszelt alma, cukor, fahéj ízlés szerint. Összekavarni, a levét kinyomkodni. 1 evőkanál Glutenix Fehér Kenyér sütőkeveréket adok hozzá, hogy a nedvességet felszívja. 
1 csomag Dr. Oetker vaníliás cukor. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.