2014. április 17., csütörtök

Pudingos torta







Piskóta Hozzávalók

Sárga piskóta
6 tojás, 6 evőkanál cukor, 6 evőkanál rizsliszt.

Elkészítés
6 tojás sárgáját, 6 evőkanál cukorral kikeverni. 6 tojás fehérjét habbá verni. Ezeket összekeverni, majd hozzáadunk 6 evőkanál rizslisztet. Vénusz Laktózmentes sütőmargarinnal kikent, lisztezett tortaformába tenni és előmelegített sütőben sütni.

Barna piskóta
6 tojás, 6 evőkanál cukor, 5 evőkanál rizsliszt, 1 evőkanál kakaó. 

Elkészítés
6 tojás sárgáját, 6 evőkanál cukorral kikeverni. 6 tojás fehérjét habbá verni. Ezeket összekeverni, majd hozzáadunk 5 evőkanál rizslisztet és 1 evőkanál kakaót. Vénusz Laktózmentes sütőmargarinnal kikent, lisztezett tortaformába tenni és előmelegített sütőben sütni.

Töltelék
3 csomag Puncs Puding Dr. Oetker Eredeti 
3 csomag Étcsokoládés Puding Dr. Oetker Eredeti 

A pudingokat laktózmentes tejjel (Mizo) megfőzni, ízlés szerint cukorral ízesíteni. 

Tetejére
Fél liter Hulala, 1 csomag Dr. Oetker vaníliás cukor. Ezt kemény habbá felverni. 

Díszítés
Dr. Oetker Dekorszív Rózsaszín-Lila

Összeállítás
A barna piskótára rákenjük a Puncs pudingot. 
Erre rátesszük a sárga piskótát. 
Rákenjük az Étcsokoládés pudingot. 
A Hulala tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá felverjük, a torta tetejére simítjuk. Hűtőbe tenni, hogy a hab megdermedjen. Majd később kivenni és Dekorszívekkel díszíteni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.